Bel met Iris via 06-45428441 of mail naar contact@2ehandsleermiddelen.nl


Begrippendiagram. Rolf. – € 107.50


Begrippendiagram. Rolf.


Bij dit populaire matrix spel leren kinderen twee afbeeldingen te combineren. Er zijn twaalf verschillende series met elk 16 opdrachtkaarten met verschillende thema’s:

Ordening naar lengte (zwart kader)

Ordening naar kleur (grijs kader)

Ordening naar plaats (oranje kader)

Richting (geel kader)

Op-onder-voor-achter (rose kader)

Plaats in de ruimte (rood kader en lichtgroen kader)

Samenvoegen van hoeveelheden (blauw kader)

Splitsen van hoeveelheden (bruin kader)

Inhoud (paars kader)

Samenstellen van figuren (lichtblauw kader)

 

Inclusief: 2 roosterborden, 24 coordinatiestroken, 192 begrippenkaartjes, houten opbergkist met deksel en een handleiding.

 

Gebruikt

 

Let op! Het spel op de foto is inmiddels verkocht. De foto’s van het huidig beschikbare exemplaar verschijnen binnenkort. Voor meer informatie kun je altijd bellen met Iris via 06-45428441 of mailen naar contact@2ehandsleermiddelen.nl

 

Tip1! Er is ook een set Begrippendiagram beschikbaar met daarin 6 complete sets voor € 57,50 (deze kist is zonder deksel) met de thema’s plaats in de ruimte (licht groen kader), tellen tot 5 (groen kader), ordening naar plaats (oranje kader), ordening naar lengte (zwart kader), splitsen van hoeveelheden (bruin kader) en ordening naar kleur (grijs). De foto’s van deze kist kunnen op verzoek worden gemaakt en gemaild. Informeer er gerust naar via 06-45428441 (Iris) of contact@2ehandsleermiddelen.nl

 

Tip2! Begrippendiagram sets zijn ook leverbaar voor €16,50 per stuk. Een set bestaat uit 16 opdrachtkaartjes en 2 opdrachtstroken uit dezelfde kleurserie. De volgende kleurseries zijn tijdelijk niet los leverbaar: Rood, Roze en Lichtblauw (samenstellen van figuren).